Visa and work permit

شرکت آریا بیزینس

با دارا بودن کادر مجرب و با تجربه درحیطه تخصصی خدمات ویزا ـ اجازه کارـ راه اندازی مشاغل و سرمایه گذاری  درجزیره  زیبای پوکت فعالیت دارد

مشاورین ما با توصیه های منحصر بفرد و حرفه ایی خود، با ارائه راهنمایی در انتخاب  مناسب ترین روش اخذ ویزا  متناسب با وضعیت فرد متقاضی  ایشان را یاری نموده تا ویزای خود را با سهولت بیشتر و بدون مشکلات قانونی  و صرف هزینه های مازاد، دریافت نماید

شرکت آریا بیزینس خدمات رزرواسیون هتل . آپارتمان . ویلا  را با قیمت مناسب ارائه میدهد.  هزینه  خرید اقامت هم بصورت ارزی  و هم بصورت ریالی در  ایران قابل پرداخت می باشد بنابراین مشکل و خطرات حمل و جابجایی پول را به کشور خارجی کاهش می دهد.

Work-Permit

Visa and work permit

Save

انواع ویزاهای غیر مهاجرتی بنابر تصمیم شما جهت اقامت دارای گونه های مختلف می باشد

ویزای توریستی  Turist Visa

 (NON-B)

ویزای تجاری برای کسانی می باشد که قصد فعالیت تجاری دارند

ویزای بازنشستگی برای افرادی است که می خواهند به صورت بازنشسته در تایلند اقامت داشته باشند

ویزای تحصیلی/ دانشجویی (NON-ED) برای دانشجویان و معلمان

ویزای همراه  (NON-O)

ویزای رسانه های جمعی (NON-M) برای کارهای معتبر یا نمایندگان خبرگزاری ها

ویزای حرفه ای (NON-EX) برای مهارت های خاص یا کارهای حرفه ای

ویزای توریستی

به طور معمول شما می توانید جهت اخذ ویزای توریستی 60 روزه با مراجعه به سفارت تایلند در کشور خود اقدام به اخذ این ویزا نمایید.برای برخی از کشورها، این ویزا را می توان در اداره مهاجرت کشور تایلند 15 روز دیگر نیز تمدید کرد. شما می توانید به دفعات به تایلند آمده و از ویزای 60 روزه توریستی استفاده کنید.  پس از انقضای مدت ویزا، به ازای هر روز اقامت غیر مجاز باید مبلغ 500 بات به عنوان جریمه پرداخت نمایید. لذا وقتی که ویزای شما منقضی شد، باید کشور تایلند را ترک نمایید
شما همچنین می توانید درخواست ویزا برای دوبار ورود کنید، (double visa)

این به این معنی است که برای بار اول به شما ویزای 58 روزه صادر می شود که بعد از اتمام 58 روز می بایست به نزدیک ترین مرز نزدیک تایلند رفته و با خروج و ورود دوباره 58 روز دوم را شروع کنید شما می توانید 2 مرتبه وارد کشور تایلند شوید و

در مجموع نزدیک به 115 روز در تایلند اقامت داشته

  (البته لازم به ذکر است که مقدار این نوع ویزا برای کشورهای مختلف تا حدودی متفاوت می باشد)

ویزای تجاری NON-B

(Work Permit) اگر شما می خواهید در تایلند کار کنید، به ویزای تجاری نیازدارید و یک  مجوز کار    NON-B

هر دو لازم است! برخی از شرکت ها کارمندانی را استخدام می کنند و می گویند که ویزای تجاری کافی است و مجوز کار را بعدا هم می توان تهیه کرد که این موضوع صحت ندارد …

زمانی که شما از ایران ویزای تجاری دریافت میکنید فقط 3 ماه اعتبار دارد و آن تنها درخواست ویزای تجاری است  شما باید اول اجاره کار را دریافت نموده سپس  ویزای تجاری بر اساس مجوز کار برای شما صادر میشود . اگر فقط ویزای تجاری داشته باشید و مجوز کار نداشته باشید بعد از سه ماه ویزای شما باطل گردیده و مجبور به بازگشت به ایران و اقدام مجدد میشوید .و در صورت عدم خروج با سلسله مراتب قانونی با مشکلات متعدد روبرو خواهید شد

ویزای باز نشستگی

در تایلند یکی از گزینه های در یافت ویزای سالیانه عنوان باز نشستگی میباشد که می باید از 50 سال بالاتر بوده و مبلغی پول قابل ملا حظه در بانک بصورت سپرده قرار داره و از دولت ویزای بازنشستگی دریافت خواهید کرد البته قابل ذکر است که با این ویزا امکان کار کردن وجود ندارد و برای ایجاد شغل باید حتمل اجاره کار داشته باشید

ویزای تحصیلی/ دانشجویی (NON-ED)

ویزای اقامت تحصیلی در ابتدای ثبت نام شما در دانشگاه های تایلند ۳ ماه بوده و قابل تمدید به مهلت های یک ساله می باشد

به دو روش می توانید اقامت تحصیلی در تایلند اخذ نمایید

  ثبت نام و قبولی در دانشگاههای تایلند
ثبت نام در موسسات آزاد زبان انگلیسی و تایلندی و غیره

تعداد ۱۱۸ دانشگاه دولتی در بانکوک و سایر شهر های مختلف تایلند وجود دارد.

موسسات آموزش زبان در تایلند ، خصوصی هستند و شهریه های سنگینی دارند